• Kantinebeheerder | RKSV Minor | Nuth

    Kantinebeheerder

    Nuth

    Café/bar

  • Senso Italiano | IJssalon | Reuver

    IJssalon in Reuver

    Reuver

    IJssalon

  • Restaurant Wei Xin Garden

    Wereld-Restaurant

    Herten

    Restaurant

  • Schilderachtig restaurant op toplocatie

    Croonenborgh

    Kronenberg

    Restaurant

  • Brasserie | Restaurant | Kerkrade

    Lage overnameprijs

    Kerkrade

    Restaurant

  • Topcafé Maneslust Biej Mieke in Neer

    Topcafé in Neer

    Neer

    Café/bar

  • Uniek 1932 in Venray

    Uniek 1932

    Venray

    Restaurant

  • Nisos Bar & Bites in centrum Brunssum

    Bar & Bites in Brunssum

    Brunssum

    Restaurant

  • horecafaciliteiten op camping

    Horeca exploitatie

    Esbeek

    Restaurant

  • Mooie moderne zaak | Kippies | Heerlen

    Kippies | Heerlen

    Heerlen

    Pizzeria en bezorgservice

Zuidveste Horecamakelaars
Uw horecamakelaar

Sinds 1994 hét gespecialiseerde horecamakelaarkantoor voor Zuidoost-Nederland. Tevens experts in de makelaardij van hotels, pensions, B & B's, campings en paardensportaccommodaties in Duitsland.

Door tientallen jaren ervaring binnen de horeca beschikken onze horecamakelaars over een enorm netwerk dat alle facetten van de horeca omvat. Mede door de knowhow en het omvangrijke relatienetwerk van onze horecamakelaars zijn zij de juiste keuze voor zowel de horecaondernemer die zijn café, restaurant, hotel, cafetaria, lunchroom, broodjeszaak, zalencentrum wil verkopen, alsook de aankopend horecamakelaar voor de kandidaat-koper van een horecabedrijf.

Het volgende dienstenpakket wordt aangeboden door onze horecamakelaars:

  • bemiddeling bij aan- en verkoop, huur en verhuur van horecabedrijven;
  • bemiddeling bij aan- en verkoop, huur en verhuur van horecavastgoed;
  • taxatie van horeca-onroerend goed, tevens huurwaardebepaling;
  • waardebepaling van inventarissen met en zonder goodwill;
  • beheer van (horeca-)vastgoed;
  • advisering met betrekking tot horecabedrijfsvoeringen en -formules;
  • advisering door onze horecamakelaars bij financieringen.

Uitgangspunt bij alle horecamakelaardijwerkzaamheden is het principe: "no cure - no pay".

Door samenwerking met andere horecamakelaars wordt ook landelijke dekking geboden.